Erg geslaagd Kerstfeest

Ook dit jaar was het Kerstfeest op SBO de Sluis weer erg gezellig. Om 17.45 uur veranderde de school in één groot buffet. De lekkere geur van het heerlijke eten drong al snel door binnen alle lokalen, waar vanaf 18.00 uur gezamenlijk gedineerd werd met de klassen. Wat zagen de leerlingen (en ook de ouders en leerkrachten) er prachtig uit. Elke klas was volledig ondergedompeld in Kerstsfeer, maar ook de hal zag er weer fraai uit. Wat hebben de ouders samen met meester Martijn hard gewerkt om alles weer tot een mooi geheel te maken. In de hal was klas BB1, onder de muzikale begeleiding van juf Cindy aan het zingen, wat gaf dit veel gezelligheid. In de Kerstboom hingen alle wenskaarten van de leerlingen. De ouders konden in de hal een vorkje mee prikken terwijl de leerlingen in de klas aan het feestmaal zaten. Het was één groot feest. Alle ouders en andere betrokkenen die hieraan een steentje hebben bijgedragen: Heel erg bedankt voor jullie inzet. Zonder jullie hulp was dit nooit gelukt.

Het team van SBO de Sluis wenst iedereen fijne feestdagen en uiteraard alvast een heel fijn, gezellig, leerzaam en gezond 2019 toe!