Creative workshops een groot succes!

Op dinsdag 26 februari zijn er in de groepen BB1 en BB2 creatieve workshops gegeven. Deze workshops zijn verzorgd door Maarten Keijzer van de Creatieve Coöperatie. Met veel passie is er door beide groepen gewerkt aan een icosaëder. Een wat? Een icosaëder, een grote bol die bestaat uit 20 driehoeken. Iedere leerling heeft een frame gemaakt van hout, vervolgens is er een stuk laken tussen gespannen die versierd is. Al deze frames samen zijn als één geheel in elkaar gezet, waarna er een prachtig eindresultaat is ontstaan. Uiteraard zijn wij erg trots op wat onze leerlingen in deze korte tijd hebben kunnen maken. Daarom staan de kunstwerken in de hal, waar ze door iedereen bewonderd kunnen worden. Schroom dus niet en kom binnenkort eens binnen om dit stukje pure kunst te komen bekijken!

Binnenkort zijn ook de groepen BB3 en BB4 aan de beurt om hun creativiteit de vrije hand te laten. Ook in deze groepen zit veel talent, dus ook hier verwachten we weer een prachtig eindresultaat. We kunnen gerust concluderen: Wat barst het van het talent bij ons op de Sluis!